SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO

Taloushallinnon sähköistymisestä on puhuttu pitkään. Tavoitellut hyödyt ovat kiistattomia, mutta tästä huolimatta siirtyminen uusiin menettelyihin on ollut alun perin odotettua hitaampaa. Hitaaseen kehitykseen on luonnollisen muutosvastarinnan lisäksi vaikuttanut mm. hidas sovelluskehitys ja eri toimijoiden pyrkimykset suojata omia markkinaosuuksiaan luomalla toisistaan poikkeavia menettelyjä. Saavutettavissa olevien hyötyjen vuoksi kaikkien yritysten ja organisaatioiden kannattaa viimeistään nyt selvittää itselleen kehityspolku sähköiseen taloushallintoon siirtymiselle. Yrityksen taloushallinto voidaan hoitaa joko kokonaan tai osittain sähköisesti. Sähköisen taloushallinnon eri muotoja ovat esimerkiksi:

  • myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuina
  • ostolaskujen sähköinen vastaanotto, tarkastus ja hyväksyntä
  • matkalaskujen laadinta, tarkastus ja hyväksyntä sähköisesti
  • sähköinen raportointi ja arkisto

Aallon Tilitoimisto Oy tarjoaa kaikki sähköisen taloushallinnon palvelut ja työkalut Tietokonttori-pilvipalveluna.

Säästä aikaa, resursseja ja ympäristöä

Sähköinen laskujen käsittely on nopeata ja tehokasta. Voit hoitaa taloushallintoasi ajasta ja paikasta riippumatta. Hyväksytty ostolasku siirtyy ostoreskontraan, kirjanpitoon ja pankkiin eräpäivänä maksettavaksi. Virhemahdollisuudet vähenevät, kun samaa asiaa ei tallenneta moneen kertaan eri järjestelmiin. Verkkolaskuna lähetetty myyntilasku on perillä huomattavasti nopeammin kuin paperilasku. Sähköinen arkisto mahdollistaa nopeat hakutoiminnot. Esimerkiksi puhelinlaskujen suuruus viimeiseltä puolelta vuodelta tai tietyn asiakkaan avointen laskujen määrä  on helppo selvittää muutamalla napin painalluksella suoraan taloushallinnon tietokannasta. Paperien pyörittelyn ja työlään tietojen keräämisen sijaan voit keskittyä olennaisimpaan, omaan liiketoimintaasi.

Nopea täsmällinen raportointi

Verkkolaskut mahdollistavat kirjausten  osittaisen ja jatkuvasti kehittyvän automatisoinnin. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme tekevät täsmäytykset ja sovitut jaksotukset sekä tuottavat omaa liiketoimintaasi varten räätälöidyt vakioraportit tunnuslukuineen aikataulun mukaisesti Tietokonttori-palveluumme. Voit myös rakentaa omia raporttikyselyitä ja noutaa tiedon koska tahansa porautuen aina tositteelle saakka.

Pilvipalveluiden käyttöönotto on helppoa ja turvallista

Yrityksemme on alan edelläkävijä sähköisten taloushallintopalveluiden tuottamisessa ja kehittämisessä. Erillisiä ohjelmistoasennuksia ei tarvita, normaali internet-selain ja –yhteys riittävät. Kaikki pilvipalvelumme ovat suojattuja, ja kullekin käyttäjälle annetaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Katso myös:

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

  • Valitse millä alueella toimivan alueyhtiömme kanssa haluaisit asioida.
  • Kuvaile tässä vapaamuotoisesti organisaatiosi taloushallinon tarpeita ja toimintaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.