MYYNTILASKUJEN KÄSITTELY


Aallon Tilitoimisto on sähköisen taloushallinnon ammattilainen. Myyntilaskujen sähköiseen tuottamiseen tarjoamme erilaisia palveluja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Voit laatia myyntilaskusi pilvipalvelussamme Tietokonttori Weblaskutuksen avulla tai toiminnanohjausjärjestelmäsi voi keskustella palvelumme kanssa web service  -toiminnon avulla, jolloin lähetysvalmiit laskut siirtyvät erikseen tallentamatta sähköisesti pilvipalveluumme. Voit toki myös jättää laskutuksen rutiinit kokonaan meidän ammattilaistemme tehtäväksi.

Tarjoamme käyttöösi ammattitaidon sekä myyntilaskutuksen pilvipalvelut

  • Myyntilaskut verkkolaskuina, sähköpostilaskuina tai tulostuspalvelun kautta paperilaskuina
  • Myyntireskontran hoitaminen
  • Maksuhuomautukset ja viivästyskorkolaskutus, veloitukseton sähköpostikarhu
  • Sähköinen arkisto

Mikä on verkkolasku?

Verkkolasku on sähköisessä muodossa tietojärjestelmän avulla lähetettävä ja vastaanotettava lasku. Verkkolaskun varsinainen käyttötarkoitus on täsmälleen sama kuin paperisen laskun: välittää liiketapahtumaan liittyvä tositteelta edellytettävä informaatio osapuolelta toiselle. Verkkolaskuja käytettäessä laskujen käsittely tehostuu ja aikaa säästyy. Manuaalisten peräkkäisten työvaiheiden vähentyessä myös inhimillisten virheiden määrä vähenee. Lisäksi verkkolaskutuksen myötä yrityksen paperijätteen määrä ja ympäristökuormitus vähentyvät. Verkkolasku soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

Verkkolaskujen suosio on kasvussa ja esimerkiksi Valtiokonttori ja monet suuret yritykset vastaanottavat ainoastaan verkkolaskuja. Verkkolaskun lähettäjällä tulee olla käytettävissää laskutussovellus tai pilvipalvelu, jolla voi tuottaa standardien mukaisen laskuaineiston.  Standardimuotoinen verkkolaskuaineisto siirtyy lähettäjältä vastaanottajalle verkkolaskuoperaattoreiden välityksellä. Mikäli vastaanottajalla ei ole vielä valmiutta verkkolaskun vastaanottoon, voidaan lasku toimittaa vastaanottajalle sähköpostin liitteenä tai tulostuspalvelun kautta perinteisenä paperilaskuna.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kartoitetaan yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Katso myös:

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää.

  • Valitse millä alueella toimivan alueyhtiömme kanssa haluaisit asioida.
  • Kuvaile tässä vapaamuotoisesti organisaatiosi taloushallinon tarpeita ja toimintaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.