AVOIMET TYÖPAIKAT AALLON TILITOIMISTOSSA

Jatkuva rekrytointi: Etsimme kokeneita kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita

Kokenut kirjanpitäjä tai palkanlaskija, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme asiakasvastuullisena, lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen rekry(at)aallon.fi.

Asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä vastaat asiakkaidesi kirjanpidosta tilinpäätöksineen, ostolaskujen sähköisestä kierrätyksestä, rahaliikenteestä ja verkkolaskutuksen sujumisesta sekä raportoinnista. Toimenkuvasi voi sisältää myös taloushallinnon toimintojen käyttöönotto-, tuki- ja kehittämistehtäviä työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Asiakasvastuullisena palkanlaskijana vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaidesi palkkahallinnosta sisältäen juoksevan palkanlaskennan, viranomaistilitykset ja raportoinnin asiakkaille.

Arvostamme erityisesti työnhakijan aikaisempaa työkokemusta tilitoimistossa sekä kokemusta Tikon kirjanpito- tai palkanlaskentasovelluksesta. KLT- tai PHT-tutkinto tai valmius näiden suorittamiseen yrityksemme tuella luetaan eduksi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun ja tiimissä työskentelyn merkityksen menestyksellisessä liiketoiminnassa. Asiakkaiden kanssa kommunikointi edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme osaavalle henkilölle mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät hyvässä ja jäsenistään huolta pitävässä työyhteisössä. Omat asiantuntijamme ovat tukenasi kirjanpidon, verotuksen, palkanlaskennan ja tietotekniikan erityiskysymyksissä. Sisäistä koulutusta yrityksessämme järjestetään kuukausittain. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa näköetäisyydellä Pasilan asemalta.

Kiinnostaako tehtävä alansa uraauurtavassa yrityksessä? Jos vastauksesi on kyllä, lähetä hakemuksesi sähköpostitse yllä mainittuun osoitteeseen!