Suomen Farmasialiitto ry

Suomen Farmasialiitto ry on farmasian alalla työskentelevien proviisorien, farmaseuttien, lääkealan erikoiskoulutettujen sekä alan opiskelijoiden ammattiliitto. Farmasialiitto on alan ainoa ammattiliitto Suomessa. Liittoon kuuluu noin 8000 jäsentä, joista naisia on 93 %.  Suurin osa jäsenistämme työskentelee apteekkisektorilla. Jäseniämme työllistyy runsaasti kuitenkin myös kuntasektorille, valtio, Kela ja yliopistot -sektorille sekä lääketeollisuus ja tukku -sektorille. SFL neuvottelee farmasian alan työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla monipuolisesti ja aktiivisesti.

Yhteistyömme Aallon Tilitoimiston kanssa alkoi vuonna 2009 etsittyämme luotettavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon kumppania. Sähköiset taloushallintopalvelut ovat olleet käytössämme yhteistyömme alusta asti. Aallon Tilitoimiston tarjoamat työvälineet ovat jatkuvasti nykyaikaistuneet kehityksen kärjessä, ja nykyisin käytössämme ovat raportti- ja dokumenttiarkiston lisäksi reaaliaikaiset kyselyt kirjanpidon tietokantaan.

Tilitoimisto on nimennyt meille omat asiantuntevat yhteyshenkilöt, jotka ovat aina vastanneet kysymyksiimme ja auttaneet taloushallinnon haasteissa. Suosittelemme Aallon Tilitoimiston palveluita muillekin yhdistyksille!

Suomen Farmasialiitto ry