Muuttopalvelu Forsman Oy

Muuttopalvelu Forsman on vuonna 1916 perustettu kuljetuksiin ja muuttoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme kuljetus-, muutto- sekä varastointipalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Yli 100 vuoden aikana hankittu ammattitaito tekee Muuttopalvelu Forsman Oy:stä yhden maan kokeneimmista kuljetusliikkeistä.

Muuttoja teemme pääasiassa Uudenmaan alueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Sipoo) sekä Uudeltamaalta muualle Suomeen. Pystymme tarjoamaan kotimuutot ja yritysmuutot myös maanlaajuisesti kilpailukykyiseen hintaan. Muuttopalvelumme palvelee aina laadukkaasti on kyseessä pieni tai iso muutto. Tuhansien muuttojen kokemus on aina huomattava etu asiakkaillemme.

Palveluksessamme on noin 50 henkilöä ja liikevaihtomme on n. 3 miljoonaa euroa. Taloushallintopalvelut päätimme ulkoistaa vuoden 2011 alussa, jolloin siirryimme Aallon Tilitoimiston asiakkaaksi tarjouskilpailun perusteella. Aiemmin hoidimme perheyrityksessämme taloushallinnon kokonaan itse.

Nykyisin Aallon Tilitoimisto hoitaa kirjanpitomme ja ostolaskujen käsittelyn sähköisesti.
Erityisen tyytyväisiä olemme olleet tilitoimiston ammattitaitoisiin yhteyshenkilöihin ja hyvin toimiviin sähköisiin järjestelmiin. Tunnemme että tilitoimiston yhteyshenkilöt pitävät meistä aktiivisesti huolta. Tietokonttorista löydämme tarvitsemamme tiedot helposti ja nopeasti.

Tommy Wide
Toimitusjohtaja
Muuttopalvelu Forsman Oy