Katja Noponen Oy

Katja Noponen Oy on Suomen suurin yksityinen ammatillinen kuntouttaja. Palveluksessamme on noin 55 työntekijää yli 25 paikkakunnalla. Palveluidemme kautta työllistyy vuosittain tuhansia henkilöitä. Voimakkaasti kasvavan yrityksemme ydinosaamista ovat työllistäminen, työhönpaluu ja työhönkuntouttaminen.

Siirryimme Aallon Tilitoimistoon alkuvuodesta 2012 tarjouskilpailun perusteella. Halusimme palveluntuottajan, johon voimme luottaa ja joka hoitaa yrityksemme taloushallinnon kokonaisvaltaisesti ja ammattimaisesti. Aallon Tilitoimistossa yhdistyivät kokeneen henkilökunnan osaaminen ja suurempien tilitoimistoketjujen tasolla olevat järjestelmäratkaisut. Tilitoimiston vaihto sujui asiantuntevasti ja siirtyminen uusiin sähköisiin palveluihin eteni kivuttomasti.

Aallon Tilitoimistossa arvostamme yksilöllistä, asioihin paneutuvaa työotetta ja toimivia sähköisiä palveluita. Yrityksemme perustoimintojen kanssa integroidut taloushallinnon palvelut vapauttavat meidät kasvattamaan liiketoimintaamme. Tilitoimiston asiakasvastaavat henkilöt tuntevat toimintaympäristömme ja pitävät huolta taloushallinnostamme. Rutiinit hoituvat ja vahvistusta vaativista asioista keskustellaan tarvittaessa asiantuntevien yhteyshenkilöiden kanssa. Arvostamme kasvumme edellyttämää nopeaa palvelua, asiat selviävät useimmiten yhdellä yhteydenotolla. Kokemuksemme perusteella olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön ja voimme lämpimästi suositella Aallon Tilitoimistoa.

Katja Noponen
Toimitusjohtaja
Katja Noponen Oy