Fuji Finland Oy

Fuji Finland Oy on kotimainen perheyhtiö. Päämiehemme on japanilainen Fujifilm Corporation. Tarjoamme jälleenmyyjille muun muassa kuvatilausjärjestelmiä, kuvakioskeja, valokuvamateriaaleja ja tuotantolaitteita.

Olemme olleet Aallon Tilitoimiston asiakkaita jo vuodesta 2007 lähtien. Halusimme siirtää taloushallinnon hoitovastuun Aallolle ja varmistua siitä, että taloushallinnon rutiinien hoitaminen on ammattilaisten vastuulla, samalla kun taloushallintoon liittyvät lisäpalvelut ovat helposti meidän saatavilla.

Valokuvausala on muuttunut hyvin paljon viime vuosien aikana, eikä vähiten myöskään yrityksemme sisältä. Nykyiset modernit työskentelymallit, sähköiset järjestelmät ja etäyhteydet mahdollistavat tehokkaan työskentelyn työtehtävästä, paikasta ja ajasta riippumatta. Muutoksemme tärkeä osa on ollut Aallon Tilitoimiston sähköiset järjestelmät, jotka ovat helpottaneet taloushallinnon informaation hallintaa, jakamista ja päivittäisten rutiinien hoitamista.

Samat tutut yhteyshenkilöt ovat hoitaneet asioitamme yhteistyömme alusta alkaen ja olemme erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja yhteistyöhön. Voimmekin lämpimästi suositella Aallon Tilitoimistoa taloushallinnon kumppanina ja kehittäjänä.

Aki Pesonen
Toimitusjohtaja
Fuji Finland Oy