Best Western

B-W International Licensing, Inc., Suomen sivuliike edustaa kansainvälistä Best Western International -hotelliketjua Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Sivuliikkeen tehtävänä on tuottaa jäsenpalveluja Best Western -hotelleille sekä vastata ketjun markkinoinnista ja myynnistä toiminta-alueellaan. Ketjulla on alueella yhteensä n. 20 jäsenhotellia.

Yhteistyömme Aallon Tilitoimiston kanssa on alkanut vuonna 2008. Jo aikaisemmin olimme ulkoistaneet kirjanpitomme, mutta siirtyessämme Aallon Tilitoimiston asiakkaaksi olemme ulkoistaneet heille koko taloushallintomme. Näin voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme eli myyntiin, markkinointiin ja hotellipalvelujen kehittämiseen. Toimintamme on kansainvälistä, siksi myös taloushallinnon kumppanimme pitää tuntea globaalit maksu- ja laskutuskäytännöt. Arvostamme Aallon Tilitoimiston henkilökunnan tietotaitoa ja näkemystä alasta, ja olemme hyödyntäneet tätä liiketoimintamme kehittämisessä.

Aiemmin edustimme Best Western International –hotelliketjua osuuskunnan muodossa. Vuoden 2015 alussa B-W International avasi sivuliikkeen jatkamaan toimintaa Suomessa, jolloin Aallon Tilitoimisto auttoi meitä sivuliikkeen rekisteröimisessä.

Voimme lämpimästi suositella Aallon Tilitoimistoa muille yrityksille!

Saija Kekkonen
Toimitusjohtaja
B-W International Licensing, Inc., Suomen sivuliike