Aallon Tilitoimisto mukana Yrittäjästä omistajaksi -hankkeessa

YO_logo

Yrittäjästä omistajaksi on kuuden eri alojen asiantuntijayrityksen yhteistyössä rakentama hanke. Hankkeen tarkoituksena on auttaa yrittäjyyden ja omistajuuden murroskohdassa olevia yrittäjiä ja sitä kautta tarjota parhaat mahdolliset eväät yritysten kasvulle ja sitä kautta koko Suomen kilpailukyvylle.

Uskomme, että pitkä taloushallinnon kokemuksemme yhdistettynä nykyaikaiseen ja tehokkaaseen tekniikkaan antaa meille keinoja tukea yrittäjää pitkällä matkalla omistajaksi.

Yrittäjästä omistajaksi asiantuntijayrityksinä toimivat taloushallinnon palveluita tarjoava Aallon Tilitoimisto, tilintarkastus- ja neuvontapalveluyhteisö EY, IT-tukipalveluita tarjoava HS-Works, organisaatioiden kehityksen asiantuntija ProMotive, Ratkaisutoimisto Seedi sekä varainhoitopalveluita tarjoava Taaleritehdas. www.yrittajastaomistajaksi.fi.