Tietokonttori.fi – uusi taloushallintopalvelu asiakkaillemme

tietokonttori

Asiakasportaalimme aallon.info otettiin käyttöön vuonna 2003. Palvelumme oli tuolloin täysin uutta tilitoimistoalalla; tarjosimme asiakkaillemme ja heidän tilintarkastajilleen mahdollisuuden porautua kirjanpitäjän laatimilta taloushallinnon raporteilta aina sähköisiin tositteisiin saakka. Palvelu on alusta alkaen sisältänyt myös asiakasyrityksen sähköisen asiakirja-arkiston sekä jatkuvasti päivittyvän uutispalvelun ja paljon muuta taloushallinnossa tarvittavaa informaatiota.

Vuosien varrella palvelua on jatkuvasti uudistettu asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen täydentämällä sitä mm. Weblaskutuksella, Palkkatapahtumien syötöllä sekä palveluumme liitetyllä osto-, matka- ja kululaskujen käsittelyllä.

Kahden vuoden kehitystyön ja kesällä alkaneen koekäyttövaiheen jälkeen on tullut aika julkistaa uusi palvelumme Tietokonttori.fi. Palveluun sisältyy useita asiakkaiden toivomia uudistuksia. Pelkistettynä asian voi puristaa kuitenkin yhteen lauseeseen: Asiakkaamme pääsee milloin tahansa käsiksi kaikkeen omaa taloushallintoaan koskevaan tietoon yhtä helposti kuin kirjanpitäjä tilitoimistossa.

Tietokonttorissa katselemme siis samaa tietomassaa, josta voi vapaasti etsiä ja tarkistaa tietoja. Palveluun voi rakentaa omia raporttikyselyitä grafiikkoineen tai käyttää valmiiksi laadittuja raporttipohjia. Kyselyn tuloksista voi porautua aina tositteisiin saakka. Palvelu kertoo päivätasolla ennakoidun maksuvalmiuden ja auttaa asiakasta suunnittelemaan maksuvalmiuttaan tuleville kahdelle viikolle. Tietokonttori näyttää reskontrien ikäerittelyt porautumisen sisältävänä grafiikkana sekä listaukset asiakkaista ja toimittajista laskutusmäärien mukaan järjestettynä. Tietokonttorin keskustelualue on tietoturvallinen yhteydenpitokanavan asiakkaan ja henkilökuntamme välillä. Vanhat hyvät ominaisuudet kuten uutispalvelu ja dokumenttiarkistot löytyvät palvelusta edelleen.

Teksti on julkaistu Aallon Tilitoimisto Oy:n asiakastiedotteessa
AT-Info 3/2014