Vuoden 2012 päätteeksi

joulupukki-at-blogi-300x300Vuosi lähenee taas kerran loppuaan.

Omassa toiminnassamme vuoden 2012 merkittävinä saavutuksina olivat sekä laatujärjestelmämme määräaikaisarvioinnin että Taloushallintoliiton suorittaman tilitoimistotarkastuksen läpäiseminen ilman huomautuksia. AT-Weblaskutuksesta julkaistiin keväällä jo neljäs versio. Loppuvuoden aikana sovellukseen on vielä lisätty asiakkailta saamiemme kehitystoiveiden perusteella uusina ominaisuuksina mobiiliversio, sähköpostikarhu, laskujen arkistohaku tuotetunnuksen perusteella sekä käteislaskujen laadinta. Seuraava, jo käynnistetty, laajempi kehityshankkeemme koskee aallon.info -portaalin kehittämistä käyttäjäystävällisemmäksi ja asiakkaiden tarpeita paremmin vastaavaksi.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme Rauhallista Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta!

Tage Grönholm
Aallon Tilitoimisto Oy:n toimitusjohtaja